Sange fra Børnehuset Buen

Vi er glade for, at vi endelig kan fortælle, hvad vi har gået og lavet de seneste måneder.Vi har nemlig lavet et helt nyt sangportræt om et sted i Danmark.

Denne gang har vi besøgt familieinstitutionen Børnehuset Buen, som ligger i Hillerød. Her har vi mødt 8 forældre af en helt særlig støbning. 

Det er mennesker som har været oppe imod nogle enormt hårde odds i deres liv. Mennesker som har klaret den på trods af en modgang, vi andre knap kan forestille os. De er ægte overlevere, fightere af guds nåde og så er de nogle lysende forbilleder for alle os andre, der slås med vores – stort som småt. 

Vi har hørt historier om, hvor de finder ro, hvor styrken kommer fra og om hvordan kærligheden til børnene kan give kræfter til at kæmpe mod både de indre og ydre dæmoner.

Det er der kommet 8 sange ud af, og på fredag fremfører vi dem for første gang for Børnehuset Buen og alle de børn og voksne, der er tilknyttet. 

Koncerten er desværre lukket for offentligheden, men der bliver mulighed for at høre sangene og se en lille film om processen senere på året.

Vi vil gerne sige tak til Børnehuset Buen og allermest til de forældre, som har åbnet deres hjem og liv for os. Det er – som altid – en stor oplevelse at høre andre menneskers historier og opleve på nært hold, hvor mangfoldige og forbundne vi allesammen er.
– Anders og Nana

De uendelige historier 


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s